BOOK EN TID

Bestil en tid online her.

Book en tid

Profil

Auto Teknik A/S i Sæby er i dag et supermoderne  autoværksted, der nu råder over det udstyr, der er nødvendigt for at servicere og vedligeholde den danske vognpark.  Auto Teknik A/S er opdateret til Bosch  Diesel Center. Det betyder, at nyt moderne  dieseludstyr kan testes og repareres i eget moderne værksted.

Siden 1990 har Auto Teknik A/S haft to  rullefelter, et til personbiler og et til  last- og varevogne, begge rullefelter  er opdateret til det sidste nye. Det betyder, at der kan stilles en hurtig og  sikker diagnose på alle køretøjer.  Industri- og entreprenørmaskiner samt traktorer og marine er også  udstyret med moderne dieselteknik,  derfor kan Auto Teknik A/S også her hjælpe med hurtig og professionel diagnose og reparation.

Udstyr og tester er ikke nok, Auto Teknik har nogle af de dygtigste medarbejdere  i Danmark. Alle medarbejdere er specialuddannet hos Bosch  som Bosch Systemtekniker og Bosch Dieseltekniker og på andre relevante kurser.  Med tusindvis af afprøvninger på rullefelt  og reparationer af dieseludstyr  har vi over stor erfaring og ekspertise,  klar til at betjene den danske transportbranche og marine.

Det er ikke kun diesel, men al service og vedligeholdelse samt alle reparationer, der kan udføres på vores moderne værksted.  Det nyeste skud på stammen er en supermoderne Bosch dieselprøvebænk, netop sat i gang, og medarbejderne er skolet og klar.  Auto Teknik Sæby er Bosch Car Service og Bosch Diesel Center og har derfor Bosch- kvalitetsreservedele og et bredt ombytterprogram på hylderne.

 

© Copyright 2016 - Website leveret af Justworks ApS