Auto Teknik A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Auto Teknik tilbyder synstjek

Anmærkninger til bilsynet? Den klarer vi. Du skal blot tage synsattesten med til vores værksted, så klarer vi resten.

Et veludført arbejde betyder, at du slipper for anmærkninger. Og at du sparer tid og penge, fordi du slipper for endnu en synsrunde.

Forudsætningen for at undgå anmærkninger er, at vi har foretaget reparation af bilen her på værkstedet. En bilejer kan altså ikke selv reparere sit køretøj og være sikker på at slippe for anmærkninger hos et akkrediteret værksted.

Forudgående synstjek

Hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før din bil skal til syn, kan du få hjælp hos os med et forudgående synstjek. I forbindelse med inspektionen kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.


Auto Teknik A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!