Auto Teknik A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Jubilæumstilbud

featured image

Bosch Car Service fejrer 100 års jubilæum

I anledningen af Bosch Car Service 100 års jubilæum. Har vi hos Auto-Teknik en række gode tilbud til dig

 

15% rabat på service og 10% på alle reparationer

Frem til 31. marts giver vi 15% rabat på serviceeftersyn. Skal bilen repareres fratrækker vi 10% rabat på regningen.

Gratis styretøjskontrol til de første 100 kunder

I anledning af Bosch Car Service jubilæum tilbyder vi 100 kunder, at de kan få gratis styretøjskontrol Her kan vi måle om bilens styretøj står rigtigt. Hvis styretøjet står forkert, kan det betyde, at din bil kører mindre på literen eller slider dækkene skævt. Har du en plug-in hybrid eller en elbil, kan forkert indstilling betyde kortere rækkevidde.

Kontakt Auto Teknik og hør mere om de gode jubilæums tilbud

 

 

 


Auto Teknik A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!