Oliefyr

Drømmer du også om en varm bil på en kold vintermorgen? Er du træt af frosne hænder og klaprende tænder, fordi du må starte den kolde vintermorgen med at skrabe et tykt lag is af bilen?

Vi eftermonterer oliefyr i din bil

Så lad os eftermontere et oliefyr i din bil. Med et oliefyr er din bil altid dejligt varm, når du sætter dig ind i den, fordi du har mulighed for at programmere fyret til at opvarme bilens motor og kabine, inden du efterlader dit hjem.

Du får mange andre fordele ved, at vi monterer et oliefyr i din bil, som for eksempel:
Mindre slitage på din bils motor og andre komponenter, fordi de ikke kører kolde
Meget mere kørekomfort på kolde vinterdage på grund af den varme kabine
En mere miljøvenlig bil, fordi en varm bil udleder mindre kulilte
Et lavere benzinforbrug
Isfri ruder der giver et bedre udsyn
Kontakt os og hør mere om oliefyr til din bil, priser, monteringstid og meget andet – du ringer bare på telefon 98 46 19 44 eller udfylder vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Et oliefyr til din bil er en økonomisk og klimavenlig løsning

Som vi også skriver i afsnittet ovenfor, er et oliefyr en økonomisk løsning, idet du reducerer dit brændstofforbrug, fordi din bil ikke skal bruge brændstof til at varme den iskolde motor op til driftsvarme, som typisk er 80-90 grader.

Ud over det vil din motor også udlede langt mindre kulilte og kulbrinte fra en varm motor, og det gør løsningen langt mere miljøvenlig. Samtidig får du med et oliefyr en nem løsning, du kan betjene over din smartphone, modsat et elektrisk fyr, som kræver tilslutning til en stikkontakt, når bilen skal varmes op.

Alt i alt taler alle argumenter for, at du bør få monteret et oliefyr i din bil – udgiften er i den grad det værd.
Kontakt os og hør mere om at få eftermonteret oliefyr i din bil

Hos Auto Teknik foretrækker vi at bruge Eberspächer på grund af mærkets høje kvalitet, og uanset størrelsen af din bil eller varevogn, har vi et oliefyr, der passer til.

Vil du have flere gode grunde til at få monteret et oliefyr i din bil, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 46 19 44. Alternativt udfylder du vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage med svar.