Auto Teknik A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

featured image

Velkommen til Auto Teknik i Sæby

Auto Teknik A/S i Sæby er i dag et supermoderne autoværksted, der nu råder over det udstyr, der er nødvendigt for at servicere og vedligeholde den danske vognpark.

Auto Teknik A/S er opdateret til Bosch Diesel Center. Det betyder, at nyt moderne dieseludstyr kan testes og repareres i eget moderne værksted.

Siden 1990 har Auto Teknik A/S haft to rullefelter, et til personbiler og et til last- og varevogne, begge rullefelter er opdateret til det sidste nye.

Det betyder, at der kan stilles en hurtig og sikker diagnose på alle køretøjer. Industri- og entreprenørmaskiner samt traktorer og marine er også udstyret med moderne dieselteknik, og derfor kan Auto Teknik A/S også her hjælpe med hurtig og professionel diagnose og reparation.

Vores åbningstider

Mandag til torsdag: 7.30 – 16.00

Fredag: 7.30 – 12.30

 


Auto Teknik A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!