Vores services

Vi tilbyder et bredt udvalg af services til din bil. Klik nedenfor for mere information.

Filtrer efter service
Elektronisk systemservice Inspektion & kontrol Dækservice Motorservice Bil pære tjek Bilreparation og service Andre services

Elektronisk systemservice

Elektronisk service og diagnosticering

Vi kan levere den fulde palette af elektrisk og elektronisk service, lige fra diagnosticering og reparation af problemer med din bils computeriserede system til kontrol og udskiftning af batteriet.

Batteritjek

Et simpelt batteritjek fra os vil hjælpe dig med at undgå besværet med et afladet batteri.

Inspektion & kontrol

Klargøring og bilpleje

Forkæl din bil med en klargøring på vores topmoderne værksted i Sæby og nyd efterfølgende glæden ved at køre i en bil, der fremstår så godt som ny.

Diagnostisk tjek

Et computeriseret diagnostisk tjek fra os vil give dig et sandt billede af, hvordan din bil kører.

Bremse reparation og vedligeholdelse

Bremse reparation og vedligeholdelse hos os garanterer sikkerheden.

Klargøring til syn

Vi kan klargøre din bil, næste gang den skal til det lovpligtige syn, registreringssyn og lignende. Vi kan kontrollere bilen inden synet og udbedre evt. fejl.

Professionel service til el- og hybridbiler

Bosch har været involveret fra begyndelsen i udviklingen af nye komponenter til el- og hybridbiler Bosch leverer nu udstyr til de fleste hybridbilmærker som originaludstyrsproducent. Derfor er de dygtige mekanikere på vores værksted, som er en del af Bosch Car Service, fuldt erfarne i reparation og vedligeholdelse af disse køretøjer.

Professionelt eftersyn

Vi leverer professionelt eftersyn og vedligeholdelsesarbejde uden tab af fabriksgaranti. Også nye biler.

Aircon-service

Vi vil med glæde servicere dit aircondition-system. Få fordel af regelmæssig AC-service:

Professionel helbredstjek

Hvis du ønsker at sikre, at din bil altid er i en sikker tilstand, vil vi undersøge den nøje under et helbredstjek – hurtigt, grundigt og til en fair pris.

Dækservice

Dækmontering

Når du beder os om at servicere dine dæk, får du ekstra værdi med i købet:

Motorservice

Renovering af dieseldyser

Med eget Bosch Diesel Center er vi den foretrukne partner, når det kommer til dieselarbejde i Nordjylland. Vores mange veluddannede medarbejdere sørger for at udføre omhyggelige renoveringer, udskiftninger og reparationer på din dieselbil.

Motorvarmer

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du motorvarmer reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi. Hvis din bil har en brændstofvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen.Vi har omfattende erfaring med varmere fra f.eks. Eberspächer og Webasto til både benzin- og dieselbiler.

Motordiagnose Tjek

Biler bliver i stigende grad teknologisk avancerede, hvilket stiller større udfordringer for værkstederne. Moderne motorstyringssystemer styrer nu brændstofindsprøjtningen elektronisk for at sikre optimal motorydelse og brændstofeffektivitet. Vores specialister anvender det nyeste diagnostiske udstyr og deres omfattende ekspertise til at analysere din bil og sikre dens ydeevne og effektivitet.

Skift af olie og filter

Et olieskift og udskiftning af filter kan virke som en rutinemæssig service, men at få det udført hos os har nogle store fordele:

Bil pære tjek

Belysning

Hvor god er bilens belysning? En korrekt indstillet forlygte giver dig en højere sikkerhed på vejen, når du kører i mørket. Dette gælder især for os i Norden, hvor de mørke nætter er mange og lange. Ofte kan der også være grund til at holde øje med vildt langs vejene.

Lygtekontrol

Overlad dine lygte-servicebehov til os, det har nogle vigtige fordele.

Bilreparation og service

Professionel rudeservice service

Bilens ruder er afgørende for sikkerheden, og selv den mindste ridse kan have alvorlige konsekvenser. Af denne grund bør vores eksperter straks reparere eventuelle skader fra stenslag. Hvis det er nødvendigt, vil vi installere en helt ny rude – professionelt og omhyggeligt.

Bilreparation og service

Lad os tage os af dine bilreparationer eller service og nyd fordelene ved at have en førsteklasses serviceudbyder.

Bilservice

Vi kan tilbyde professionel service og vedligeholdelsesarbejde uden tab af fabriksgarantidækning.

Andre services

Renovering af dieseldyser

Med eget Bosch Diesel Center er vi den foretrukne partner, når det kommer til dieselarbejde i Nordjylland. Vores mange veluddannede medarbejdere sørger for at udføre omhyggelige renoveringer, udskiftninger og reparationer på din dieselbil.

Sporing af bil

Trækker din bil til siden, eller har den svært ved at rette op på sig selv, efter at du har drejet? Så trænger den muligvis til en sporing. En sporing af en bil sikrer dig, at dine hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til din bilfabrikants specifikationer.

Service af udstødningssystem

Har du brug for at få udskiftet eller efterset dit udstødningssystem? Bosch Car Service håndterer alle typer af udstødningssystemer for alle bilmærker. Vi bruger udelukkende originale reservedele af højeste kvalitet. Du kan også få hjælp til at løse problemer med katalysatorer, lamdasystem og dieselpartikelfiltre.

Bosch Service Assistance

Du bliver automatisk tilmeldt Bosch Car Service Vejhjælp, når din bil har overholdt service på et af vores værksteder efter fabrikantens forskrifter. Assistancen tilbydes til person- eller erhvervsbiler under 3.500 kg ved driftsstop eller skade i hele Danmark*. Såfremt du kun er interesseret i anden service eller reparation på et af vores værksteder, har du mulighed for at tilkøbe Vejhjælpsassistance for 399 kr.

Bosch Car Service-kortet

Ønsker du at betale hele beløbet med det samme, eller foretrækker du at opdele det i mindre betalinger? Bosch Car Service tilbyder smart bilservice. Og smart finansiering.

Pladeværksted

Har du været uheldig i et sammenstød eller fået en dum ridse i lakken? Nogle gange er uheldet ude, uanset hvor meget man selv passer på. På vores pladeværksted klarer og reparerer vi de fleste typer af pladeskader og lakskader – for alle bilmærker. Vi udfører også plastarbejde på biler. På vores pladeværksted har vi udstyr og ekspertise til at udbedre beskadigede karrosseri eller, hvis det er nødvendigt, udskifte de dele, der er alvorligt beskadiget.

Dieselservice

Bosch er verdensførende inden for teknik til dieselmotorer. Derfor er det en selvfølge, at vi som autoværksted i Bosch Car Service er specialister i netop dieselmotorer.