Professionel rudeservice service

Bilens ruder er afgørende for sikkerheden, og selv den mindste ridse kan have alvorlige konsekvenser. Af denne grund bør vores eksperter straks reparere eventuelle skader fra stenslag. Hvis det er nødvendigt, vil vi installere en helt ny rude – professionelt og omhyggeligt.

Hos Auto Teknik får du en ekspert i glasarbejde, og vi laver alt fra små stenslag til en fuld udskiftning af forruder. Hvis det haster, er vi i langt de fleste tilfælde meget fleksible, så kontakt os allerede i dag for at aftale en tid til rudeskift eller –reparation.

Du fanger os hurtigst ved at ringe direkte til værkstedet på telefon 98 46 19 44 inden for vores åbningstid eller hvis du bestiller online

Vi udskifter ruder på alle biler

Uanset om du kommer i en personvogn eller en erhvervsvogn, har vi kompetencerne til at reparere eller udskifte ruden i den.

Hos os får du faglig og uvildig rådgivning i den bedste løsning til dig, hvis du er i tvivl om hvorvidt ruden skal skiftes, eller om den muligvis kan nøjes med en lapning af et stenslag.

Husk at det er ulovlig at køre i en bil, der har stenslag eller revner på over 3 millimeter i synsfeltet – også kaldet område A. Område A er det område i forruden, der sidder lige over rattet i din bil og udgør 300 x 300 millimeter.

Som udgangspunkt råder vi dig til at få udbedret stenslaget i din forrude, uanset hvor stort det er. Selv det mindste stenslag kan vandre og skabe en revne på tværs af hele forruden, og så bliver skaden meget omkostningsfuld at udbedre.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om din opgave

Uanset om du skal have repareret eller udskiftet din forrude, er vi klar til at rådgive dig i hvilken løsning, der er bedst til dig.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 46 19 44 eller skrive til os via vores kontaktformular og beskrive detaljerne – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Hvis du allerede ved, hvilken opgave, du skal have løst, booker du tid på vores værksted via vores online bookingsystem.

Professionel rudeservice service

Hurtig ekspertreparation af stenslagsskader

Professionel udskiftning af hele forruden

Gratis reparation, hvis bilen er kaskoforsikret

Godt at vide

Gratis service, hvis bilen har en kaskoforsikring

Et lille stenslag i forruden kan nemt repareres. Hvis det ignoreres, kan det føre til vibrationer, der forårsager en revne, hvilket kræver en dyr udskiftning af forruden. En kaskoforsikring dækker ofte stenslag reparationer uden omkostninger (uden selvrisiko eller stigning i præmie). Hvis en ny forrude er nødvendig, opkræves kun den gældende selvrisiko. Handl hurtigt for at undgå unødvendige udgifter.

Udskiftning eller reparation?

Skader forårsaget af stenslag kan repareres, men reparationen skal opfylde forskellige lovmæssige krav og tekniske betingelser. Hvis det er bag- eller sideruden, der er beskadiget, skal det altid udskiftes, mens forruden kan repareres ved hjælp af forskellige specialiserede harpikser. Der er tre vigtige overvejelser: det beskadigede område må ikke overstige en størrelse på ca. 2,5 cm i diameter, der skal være en minimumsafstand på 10 cm fra kanten af forruden, og skaden må aldrig være inden for førerens synsfelt.

Bilruder som en sikkerhedsfaktor

Det er værd at vide, at hver eneste rude i bilen er en sikkerhedskomponent, der bidrager til den overordnede stabilitet af karroseriet. Den installerede forrude er også afgørende for personlig sikkerhed. For eksempel skal forruden støtte airbaggen i tilfælde af en ulykke. Hvis den er revnet, kan den måske ikke modstå trykket og kan knuse. I værste fald kan dette resultere i, at airbaggen ikke fungerer korrekt og medføre alvorlige personskader.

Har du brug for rudeservice?

Du kan booke rudeservice hos os i dag med få enkle trin. Vi vil give dig en service tilsvarende producentniveau, baseret på din bils alder og kilometertal.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.