Klargøring og bilpleje

Forkæl din bil med en klargøring på vores topmoderne værksted i Sæby og nyd efterfølgende glæden ved at køre i en bil, der fremstår så godt som ny.

Bilpleje og klargøring hos Auto Teknik A/S

Forkæl din bil med en klargøring på vores topmoderne værksted i Sæby og nyd efterfølgende glæden ved at køre i en bil, der fremstår så godt som ny.

Under en klargøring behandler vi din bil med vores professionelle bilplejemaskiner og bilplejeprodukter, og du får din bil tilbage skinnende ren.

Mange bliver overraskede over, hvor meget en klargøring gør for bilens udtryk, så snyd ikke dig selv for oplevelsen – book en klargøring af din bil allerede nu via vores online bookingsystem.

Du kommer til booking via linket her »

Du er også meget velkommen til at booke en klargøring telefonisk på 98 46 19 44. Det får du, når du bestiller klargøring af din bil

Under en klargøring forkæler vi din bil fra inderst til yderst. Vind, vejr, snavs og UV-stråling tærer meget på billakken, men det slidte look vil ende med at stå knivskarpt – vi giver nemlig din bils ydre en overhaling, så lakken fremstår skinnende, ruderne er spejlklare, og lygterne bliver som nye igen.

Indvendigt sørger vi for, at din bil bliver pæn og ren igen. Er der kommet pletter på sæderne fra mad og drikke, sørger vi for at fjerne dem, og vi rengør med et smudsafvisende middel, så din bil er nemmere at holde pæn længe efter klargøringen.

Resultatet er, at din bil står skarpt, når du får den tilbage, og at du fremover får nemmere ved at holde den pæn på grund af de effektive plejemidler, vi bruger.
Bestil din tid til klargøring telefonisk eller online

Det er nemt og hurtigt at få en tid til klargøring af din bil hos Auto Teknik. Du ringer bare direkte på telefon 98 46 19 44, og så finder vi en tid sammen.

Vil du reservere en tid med det samme eller uden for værkstedets åbningstid, er du velkommen til at benytte dig af vores online bookingsystem.