Auto Teknik A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Vækst og Vilje 2022

featured image

Vækst og Vilje erhvervspris

Auto Teknik A/S Bosch Car Service er nomineret til Vækst og Vilje erhvervsprisen 2022
Her er juryens bedømmelse
”Bilindustrien er i rivende udvikling og Auto Teknik Sæby følger flot med på både teknologi og på kompetencer hos medarbejderne. Det supermoderne værksted er en del af Bosch Car Service, hvor man for nylig modtog en flot certificering. Det betyder, at el- og hybridbiler kan testes og repareres i eget moderne værksted.”
Vinderen findes den 31. marts i Arena Nord. Se mere om arrangementet her

Auto Teknik A/S – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!