Vores services

Vi tilbyder et bredt udvalg af services til din bil. Klik nedenfor for mere information.

Filtrer efter service
Elektronisk systemservice Inspektion & kontrol Dækservice Motorservice Bil pære tjek Bilreparation og service Andre services

Andre services

Renovering af dieseldyser

Med eget Bosch Diesel Center er vi den foretrukne partner, når det kommer til dieselarbejde i Nordjylland. Vores mange veluddannede medarbejdere sørger for at udføre omhyggelige renoveringer, udskiftninger og reparationer på din dieselbil.

Sporing af bil

Trækker din bil til siden, eller har den svært ved at rette op på sig selv, efter at du har drejet? Så trænger den muligvis til en sporing. En sporing af en bil sikrer dig, at dine hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til din bilfabrikants specifikationer.

Service af udstødningssystem

Har du brug for at få udskiftet eller efterset dit udstødningssystem? Bosch Car Service håndterer alle typer af udstødningssystemer for alle bilmærker. Vi bruger udelukkende originale reservedele af højeste kvalitet. Du kan også få hjælp til at løse problemer med katalysatorer, lamdasystem og dieselpartikelfiltre.

Bosch Service Assistance

Du bliver automatisk tilmeldt Bosch Car Service Vejhjælp, når din bil har overholdt service på et af vores værksteder efter fabrikantens forskrifter. Assistancen tilbydes til person- eller erhvervsbiler under 3.500 kg ved driftsstop eller skade i hele Danmark*. Såfremt du kun er interesseret i anden service eller reparation på et af vores værksteder, har du mulighed for at tilkøbe Vejhjælpsassistance for 399 kr.

Bosch Car Service-kortet

Ønsker du at betale hele beløbet med det samme, eller foretrækker du at opdele det i mindre betalinger? Bosch Car Service tilbyder smart bilservice. Og smart finansiering.

Pladeværksted

Har du været uheldig i et sammenstød eller fået en dum ridse i lakken? Nogle gange er uheldet ude, uanset hvor meget man selv passer på. På vores pladeværksted klarer og reparerer vi de fleste typer af pladeskader og lakskader – for alle bilmærker. Vi udfører også plastarbejde på biler. På vores pladeværksted har vi udstyr og ekspertise til at udbedre beskadigede karrosseri eller, hvis det er nødvendigt, udskifte de dele, der er alvorligt beskadiget.

Dieselservice

Bosch er verdensførende inden for teknik til dieselmotorer. Derfor er det en selvfølge, at vi som autoværksted i Bosch Car Service er specialister i netop dieselmotorer.