Vores services

Vi tilbyder et bredt udvalg af services til din bil. Klik nedenfor for mere information.

Filtrer efter service
Elektronisk systemservice Inspektion & kontrol Dækservice Motorservice Bil pære tjek Bilreparation og service Andre services

Motorservice

Renovering af dieseldyser

Med eget Bosch Diesel Center er vi den foretrukne partner, når det kommer til dieselarbejde i Nordjylland. Vores mange veluddannede medarbejdere sørger for at udføre omhyggelige renoveringer, udskiftninger og reparationer på din dieselbil.

Motorvarmer

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du motorvarmer reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi. Hvis din bil har en brændstofvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen.Vi har omfattende erfaring med varmere fra f.eks. Eberspächer og Webasto til både benzin- og dieselbiler.

Motordiagnose Tjek

Biler bliver i stigende grad teknologisk avancerede, hvilket stiller større udfordringer for værkstederne. Moderne motorstyringssystemer styrer nu brændstofindsprøjtningen elektronisk for at sikre optimal motorydelse og brændstofeffektivitet. Vores specialister anvender det nyeste diagnostiske udstyr og deres omfattende ekspertise til at analysere din bil og sikre dens ydeevne og effektivitet.

Skift af olie og filter

Et olieskift og udskiftning af filter kan virke som en rutinemæssig service, men at få det udført hos os har nogle store fordele: